Tempur+Sealy International Inc. er en af verdens største sengeleverandører. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn- og afslapningsprodukter, og har i dag nogle af de mest ansete brands i industrien. I Danmark kendes virksomheden især for sine banebrydende produkter lavet af TEMPUR materiale, der former sig efter kroppen til gavn for optimal støtte og komfort. Historien startede i Aarup på Fyn, hvor langt hovedparten af produkterne fortsat udvikles og produceres. Produkterne sælges primært til forbrugerne gennem specialhandlen samt de store møbelkæder og selvstændige møbelforretninger. Tempur+Sealy Danmark A/S er koncernens danske salgsselskab, der har ansvar for at udvikle salget på det danske marked ved at understøtte og udvikle forhandlernettet, bearbejde udvalgte BTB segmenter og via messer og salgssupport hos forhandlerne.


Salgs- og Distriktsansvarlig - Syddanmark

Kan du bane vejen for forhandlernes succes?Træning, rådgivning og opbygning af relationer

Med reference til Tempur+Sealy Danmarks landedirektør bliver du ansvarlig for at udvikle salget af Tempurs unikke produktprogram primært i Syddanmark. Din opgave består i at gøre Tempurs produkter til forhandlernes foretrukne, således at slutkunden altid vil blive præsenteret for de fordele som Tempur tilbyder.

Du kommer derfor til at arbejde med salg i sin bredeste forstand. Du får selvstændigt budgetansvar, men det handler ikke om at få så mange produkter ind på forhandlernes lagre som muligt, tværtimod vil din succes blive målt på, hvor godt det lykkes at få produkterne hjem i de danske soveværelser, da Tempur+Sealys world-wide mission er, at ændre og forbedre danskernes nattesøvn via trykaflastende madrasser og puder, der giver en roligere og dybere nattesøvn og dermed større livskvalitet.

Din hverdag vil dreje sig om formidling, undervisning og opbygning af relationer, via besøg hos forhandlere. Derudover vil du aktivt deltage på messer og i salgssupport til forhandlere.

Tempur er et af de stærkeste brands, og fordelene ved produkternes egenskaber er blandt de bedst dokumenterede, men det er først, når slutkunden får en grundig og troværdig rådgivning, at beslutningen om et køb træffes. Din opgave er at skabe den nødvendige viden og tryghed hos forhandlerne, så de kan hjælpe forbrugeren med at træffe den rigtige beslutning omkring valg af den sengeløsning, der opfylder deres ønsker og behov.

Erfaring med salg af langvarige forbrugsgoder eller formidling generelt

Der kan være flere indgange til jobbet, men en oplagt baggrund er naturligvis, hvis du allerede har solgt langvarige forbrugsgoder som møbler, køkkener, fritidsudstyr eller lign. – gerne gennem forhandlere. Du kan imidlertid også have en helt anden baggrund, hvor formidling og undervisning har været dit afsæt, f.eks. fra en sundhedsfaglig uddannelse. Det er i så fald en forudsætning, at du allerede har erfaret, hvad det vil sige at sælge, og du skal have et stærkt ønske om at ville i en kommerciel retning med din karriere.

Du ved allerede, at du er god til at formidle dine budskaber og til at skabe begejstring for din sag. Samtidig er det afgørende for din succes, at du kan skabe relationer, der holder - gennem troværdig rådgivning og forståelse for kundens forretning og beslutningsmønster.

Endelig er det vigtigt, at du har lyst til fortsat at udvikle dig. Som repræsentant for et af markedets stærkeste brands og som del af en meget ambitiøs organisation må du aldrig være tilfreds med status quo – heller ikke når det gælder dine egne resultater samt faglige og personlige udvikling.
Det forventes at du er bosat i Syddanmark.

Selvstændigt ansvar og en unik produkthistorie i ryggen 

Du tilbydes her en mulighed for at få selvstændigt ansvar i en organisation med dokumenteret succes. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du får nogle af markedets bedste produkter og produkthistorier som fundament for at skabe din egen succes.

Som noget unikt for branchen investeres der stadig massivt i udvikling af både produkter og brands, og du vil derfor altid have unikke selling points, som du kan bruge til at klæde dine forhandlere på.

Så hvis du trives i en ambitiøs og målrettet salgskultur, hvor salget består i meget mere end næste ordre, og hvor tilfredse slutbrugere er de vigtigste ambassadører, så er dette måske udfordringen for dig.  

Kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på + 45 66 10 20 15 for yderligere oplysninger eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.
Tempur logo

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Jylland & Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk