The KOMPAN Group has an ambitious vision, a determined growth strategy, and is the global market leader within the playground and outdoor fitness industry. KOMPAN develops, produces and markets an extensive range of playground, play-sport and fitness equipment that covers all age groups. All KOMPAN playgrounds and fitness sites are designed from the ground up to improve health and learning. The solutions offer compelling design, high play value, uncompromising safety, unique innovation and long-lasting quality. KOMPAN Group employs approx. 1.100 employees globally, has sales companies in 20 countries, and distributors in more than 40 countries.


Technical Product Manager

Konstruktion, materialer og produktionsteknikAnsvar for en kompleksitet, man ikke umiddelbart ser


Som technical product manager får du en central rolle i Product Engineering, som har ansvaret for produkternes konstruktion og funktionalitet samt at understøtte en konkurrencedygtig omkostningsstruktur.

Du bliver teknisk ansvarlig for at udvikle og forbedre eksisterende konstruktioner og løsninger, hvor opgaven ofte er drevet af ændringer i lovgivning, konkurrencesituation, et ønske om kvalitetsforbedring eller cost-down. Du kommer til at arbejde med granskning af konstruktioner, udvælgelse og test af materialer samt opstilling af tests og tolkning på resultater. Endelig får du et væsentligt ansvar for at produkterne er ”designed for production”.

Du vil arbejde tæt sammen med Design, Safety, Quality, CAD-specialisterne og den produktionstekniske afdeling i Tjekkiet – og du får stor beslutningskompetence, når det gælder den tekniske løsning.

I er tre maskiningeniører i Danmark, som arbejder med at udvikle og forbedre den tekniske del af KOMPANs unikke produktprogram, og du vil hurtigt opdage, at den tekniske kompleksitet, det kræver at lave world-class legepladser, er langt større, end folk aner.

Maskiningeniør med bred indsigt i materialer, tekniske løsninger og produktionsmetoder


Du er maskiningeniør, optimalt med en håndværksmæssig baggrund, og du har allerede arbejdet nogle år med udvikling og optimering af produkter til serieproduktion. Du har en alsidig erfaring og interesse for forskellige konstruktioner og materialer, der gør, at du kan vurdere, hvornår en konstruktion eller et materiale opfylder kravene til funktionalitet, sikkerhed, kvalitet og attraktion. Du har ikke mindst tilstrækkeligt kendskab til produktion til at vurdere, om dine løsninger er producerbare.

Du er vant til at arbejde i et professionelt miljø med høje kvalitetsstandarder, hvor en metodisk og struktureret tilgang er en forudsætning for succes i et effektivt produktions set-up. Du trives i et dynamisk og markedsdrevet miljø, hvor opgaverne er mange, og hvor problemstillinger ofte er nye og derfor kræver, at du kan træffe beslutninger på baggrund af analyse, viden og erfaring.

Kompan er en åben og international organisation med mange snitflader, og det er vigtigt, at du kan lide at arbejde på tværs af faglighed, geografi og kultur.

Mulighed for at arbejde med en vifte af teknologier i et internationalt produktmiljø


Du tilbydes her mulighed for at arbejde med en bred vifte af tekniske opgaver i et internationalt miljø, hvor produktet er afsæt for, at KOMPANs legepladser gennem flere generationer har været foretrukket over hele verden. Udvikling af produkter er en helt central del af KOMPANs strategi, og der investeres i at holde virksomheden i front. Du kommer derfor til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der brænder for at udvikle de bedste løsninger, og du vil opleve at der altid er fokus på dine opgaver.

Vil du være med til at gøre de bedste legepladser og fitness installationer endnu bedre, og brænder du for at udvikle dine kompetencer i en organisation hvor fagligheden er høj inden for alle funktioner? – så skal KOMPAN måske være det næste brand i din karriere.

Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.
Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere om KOMPAN på www.kompan.dkGeografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk