Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Pressure Vessel Specialist

Beregninger og godkendelser ● Global vækstvirksomhed
Du sikrer, at trykbeholdere overholder krav og regler til ASME og PED godkendelser
Vil du være specialist i en stor global vækstvirksomhed, som producerer og leverer komplekse anlægs- og procesudstyr? Det får du mulighed for som en ud af tre kollegaer i teamet ’Pressure Vessel Approval’ i Haarslev Industries. Med reference til Global Engineering Director vil du sammen med teamet få ansvar for alle myndighedsgodkendelser af trykbeholdere i Haarslev Industries. Dine hovedopgaver er, at:

  • Tjekke beregninger af konstruktionen, så trykbeholderen overholder krav og regler
  • Finjustere 2D tegninger i Inventor
  • Rådgive Engineering-afdeling i konstruktionen af trykbeholdere
  • Sikre rettidig ASME/PED myndighedsgodkendelse af konstruktionen og produktionen


Du får selvstændigt ansvar for godkendelse af konstruktionen og det færdigproducerede produkt, hvilket kan omfatte ansvaret for ca. 10-15 trykbeholdere på én gang. Dertil hjælper du produktionen med trykprøvninger i ekstra travle perioder. Du får en bred kontaktflade med blandt andet kollegaer fra design-, projekt-, indkøbsafdelingen, produktionen og eksterne inspektører. 


Selvstændig og kvalitetsbevidst ingeniør med god teknisk indsigt 
Du er formentligt nyuddannet maskiningeniør, svejseingeniør eller lignende, og måske har du gjort dig de første erfaringer efter uddannelsen. Du har god teknisk interesse og lysten til at blive en dygtig specialist og lære alt om trykbeholdere. Væsentligst er dine personlige egenskaber, hvorfor du er grundig, kvalitetsbevidst og kan lide at gå i dybden med opgaver. Du arbejder selvstændigt, struktureret og har et godt overblik, som gør, at du overholder deadlines. Derudover er du ansvarsfuld, ærekær og trives med at følge dine arbejdsopgaver helt i mål.  Du er samarbejdsorienteret og vant til en bred kontaktflade, hvorfor du kommunikerer godt med mange forskellige typer af mennesker. 


Det er et krav, at du bestrider engelsk i skrift og tale. Samtidig er det en fordel, hvis du har erfaring med 2D Inventor, som er det program, du hovedsageligt vil løse dine opgaver i. 


Stor teknisk indflydelse med en afvekslende dagligdag tæt på produktionen
Du tilbydes en attraktiv teknisk specialist stilling i en global vækstorienteret virksomhed, som bidrager til at løse verdens miljøudfordringer og som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche. Du bliver en del af en rådgivende funktion, hvorfor du får stor teknisk indflydelse på udformningen af trykbeholdere. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev, hvor du vil være tæt på produktionen og få mulighed for at følge med i hele processen. Du får en afvekslende dagligdag med mange forskelligartede opgaver.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink +45 4236 3975  for yderligere oplysninger, eller læs mere på www.haarslev.com. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk