Spring til indhold

Produktionsleder

TIL AFDELINGEN, DER STØBER PUDER I DET UNIKKE TEMPUR MATERIALE

Aarup

Vil du være med til at forbedre søvn for flere mennesker – hver nat – over hele verden? Og er du en samlende produktionsleder, der motiveres af både ledelse, drift og optimering?

Ledelse, drift og optimering

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til de internationale markeder. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser og accessories, som sælges i mere end 90 lande verden over.

Som produktionsleder i pudestøbsafdelingen er du ansvarlig for ledelse og drift af afdelingen. Afdelingen består af 20 medarbejdere, der arbejder på 3 skift.

Med reference til fabriksdirektøren indgår du i et team af produktionsledere, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med hele organisationen – også uden for Danmark. Din dagligdag indebærer et tæt samarbejde med især pudemontagen, planlægningen, kundeservice, vedligehold og kemispecialisterne.

Dine hovedopgaver er:

  • Ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere

  • Ledelse af afdelingens daglige drift, hvilket også omfatter kapacitets- og bemandingsplanlægning

  • Sikre overholdelse af afdelingens mål, herunder bl.a. kvalitet, levering, produktivitet, skumudnyttelse, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

  • Analyse af produktionsdata samt løbende tage initiativ til forbedringer og udvikling af afdelingens drift

  • Arbejde systematisk med afvigelser og korrigerende/forebyggende initiativer i samarbejde med kolleger

  • Ad hoc problemløsning i afdelingen

Arbejdsstedet er Dan-Foams produktionsenhed i Aarup på Fyn.

En erfaren og samlende produktionsleder

Du har formentlig en uddannelse som produktionsingeniør eller anden produktionsrelateret baggrund. Du har allerede opbygget nogle års relevant ledelseserfaring fra et produktionsmiljø, og du har praktisk erfaring med både arbejdsmiljølovgivningen og Industriens Overenskomst.

Du er en synlig, kommunikerende og involverede leder, som møder andre i øjenhøjde, og som derfor naturligt opbygger tillid og engagement hos både medarbejdere og kolleger. Du går forrest, og du er god til at organisere og skabe rammer i en hverdag med højt tempo og til tider uforudsigelighed. Du trives både med de daglige og praktiske ledelsesopgaver, med driften og med løbende optimeringer. Derfor lægger vi vægt på, at du er analytisk stærk og bruger tilgængelige data som udgangspunkt for beslutninger, problemløsning og udviklingsinitiativer. Lige så vigtigt er det, at du inddrager kolleger og andres ekspertise i dine løsninger, samt at du kan formidle både udfordringer og løsninger.

Da du har kolleger og samarbejdspartnere både i Danmark og internationalt, er det nødvendigt, at du behersker både dansk og engelsk. Du arbejder naturligt med ERP-systemer, og er generelt nysgerrig på systemer og teknologier i forhold til at optimere driften.

En spændende mulighed i en succesfuld, international koncern

Du får en spændende mulighed for at blive en del af en succesfuld, global koncern med en førende position på sit felt. Du bliver en del af et veletableret og professionelt produktionsset-up, hvor faglighed, resultater og fokus på den gode arbejdsplads går hånd i hånd. Du kan se frem til at få både ansvar, udfordringer og masser af muligheder for at præge tingene og bidrage til både afdelingens og den samlede produktions videre udvikling.

Kulturen er kendetegnet ved ambition, engagement, humor og en høj grad af samarbejde på tværs i organisationen. Du vil erfare, at der ikke er langt fra beslutning til handling, og du vil opleve et stærkt drive for at skabe resultater, udvikle og optimere.

Lyder det interessant? Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Tempur-Sealy

Tempur Sealy International Inc. er en af verdens største sengeleverandører. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn- og afslapningsprodukter. På baggrund af en stærk historie og gennembrydende innovation, har virksomheden i dag nogle af de mest ansete brands i industrien: Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ og Stearns & Foster®. Dan-Foam ApS er et datterselskab under Tempur Sealy International Inc. Virksomheden producerer og distribuerer madrasser og puder lavet af TEMPUR materiale, der former sig efter kroppen til gavn for støtte og komfort. Virksomhedens produkter sælges i dag i mere end 90 lande. Se også www.tempursealy.com og www.dan-foam.dk.