Spring til indhold

Erhvervsrådgiver

DRØMMER DU OM …..?

Middelfart

Drømmer du om en bedre balance mellem dit job og privatliv? Drømmer du om, at du og dine kolleger har tid til opgaverne og overskud i hverdagen? Drømmer du om en arbejdsdag, hvor ’vi kommer i mål sammen’, samtidig med at du har selvstændigt kundeansvar? Så går drømmen i opfyldelse hos Nordfyns Bank.

Få dine drømme til at gå i opfyldelse

Hos Nordfyns Bank tror vi på, at vi løfter bedst i flok. Derfor måler vi kun på teamets samlede indsats og ikke på ’individniveau’. Du kommer derfor til at bidrage til, at teamet når det samlede mål. Banken arbejder også efter, at der er tid og overskud i hverdagen. Du vil dermed opleve, at både du og dine kolleger har tid til samarbejde og til at hjælpe hinanden med at løse opgaverne og rådgive kunderne.

I tilgift får du høj fleksibilitet og 10 gode kolleger i afdelingen i Middelfart, heraf 5 i Erhvervscentret.

Du samarbejder også med dine kolleger på hovedkontoret iOdense, blandt andre bankens centraleproduktionsenhed og specialisterpå bolig, investering og pension. De deltager i kundemøderi filialerne, når du har behov for det.

Dufår fra starten din egen kundeportefølje, hvor der også kan være plads til at tage imod de nye kunder. Du får vide rammer til at udvælge og bearbejde erhvervskunder uanset størrelse i et område med mange spændende kundemuligheder. Du rådgiver med udgangspunkt i kundens behov, og du har fokus på de gode løsninger og relationer.

Du har dermed i høj gradmulighed forat sætte dit præg på jobbet.

Ræk ud for en dialog med os

Hvis du kan sige ja til følgende, er vi mere end interesseret i at høre fra dig.

Vi lægger stor vægt på dig som person, hvor åbenhed, humor, en løsningsorienteret tilgang ogi særdeleshed dine evner til at være en god holdspillerer karakteristisk for dig. Du er positiv med gode menneskelige kompetencer og egenskaber.

Du har i dag et job som erhvervsrådgiver. Niveauet er ikke afgørende, da jobbet kan tilpasses dine erfaringer. Du har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet, og er fortrolig med kreditgivning.

Vil du med på holdet?

Hos Erhvervscenter Middelfart og i Nordfyns Bank i det hele taget kan du se frem til en arbejdsplads med en ægte teamånd, hvad målene også understøtter. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energipå hele holdet.

Du vil også opleve et arbejdsmiljø, hvor du er tæt på kunderne, og du får altid mulighed for at rådgive med udgangspunkt i kundens behov. Erhvervscenter Middelfart er beliggende i en moderniseret ejendom på en god placering i Middelfart,hvor der er super gode rammer og faciliteter.

Nordfyns Bank tilbyder fleksibilitet, der matcher dine behov, en konkurrencedygtig gagepakke og den hverdag, du drømmer om

Kontakt filialdirektør Henrik H. Sørensen, Nordfyns Bank på 2053 7056 eller partner Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975, som er klar til at fortælle dig mere. Vi ser frem til at høre fra dig, så klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag.

Læs mere om Nordfyns Bank

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, der har alle de produkter og services, som en bankkunde kan forvente. Banken trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne og lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, medarbejderne agerer på. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Samarbejdet sker ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt. Læs mere på www.nordfynsbank.dk