Spring til indhold

Chef for Team Teknik

ANSVAR FOR TEKNISKE ANLÆG, BYGNINGER & AREALER

Odense

Drømmer du om at skabe de perfekte fysiske rammer for gode oplevelser og dyrevelfærd blandt legesyge søløver, brølende løver og andre eksotiske dyr? Så har du her en unik mulighed for at blive en del af et dedikeret team i Odense ZOO, der hver dag arbejder sammen om at skabe mindeværdige gæsteoplevelser, dyrevelfærd samt en bæredygtig udvikling af attraktionerne.

Ledelse, drift, vedligehold og projektstyring

Som chef for Team Teknik bliver du overordnet ansvarlig for drift og vedligehold af tekniske anlæg, bygninger og arealer, såvel som større anlægsprojekter i forbindelse med havens løbende udvikling. Du får det ledelsesmæssige ansvar for en teamleder og et team af ca. 25 medarbejdere i afdelingen – bestående af både faste medarbejdere og sæsonarbejdere.

Dine vigtigste opgaver omfatter:

  • Ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere

  • Bemanding og vagtplanlægning i teamet

  • Budgetudarbejdelse og opfølgning på økonomi for afdelingens drift, vedligeholdelses- og anlægsopgaver

  • Planlægning og styring af afdelingens driftsopgaver, herunder også IT funktionen

  • Projektledelse af større anlægs- og investeringsprojekter

  • Deltagelse i arbejdsmiljøorganisationen

Du refererer til direktøren og bliver en del af Odense ZOO’s lederteam, som foruden chefen for Team Teknik også består af tre øvrige funktionschefer.

Du skaber rammer, engagement og udvikling

Vi forestiller os, at du har en bred teknisk uddannelse, som f.eks. maskinmester eller ingeniør, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du teknisk velfunderet, at du har ledelseserfaring og at du er i stand til at skabe rammer og struktur omkring både drift, projekter og økonomi. Har du allerede opbygget erfaring fra en lignende stilling i en teknisk serviceorganisation samt nogle års erfaring med projektledelse er det en fordel.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for Team Teknik, som består både sæsonarbejdere og faste medarbejdere med forskellige fagligheder og specialer. Det er vigtigt, at du favner forskelligheder, at du naturligt skaber trivsel og motivation samt formår at sætte tydelige rammer for teamets arbejde. Det er samtidig vigtigt, at du spreder positiv energi i dine omgivelser, og at du trives i en rolle, der kræver kommunikation med en meget bred kontaktflade både internt og eksternt.

Som en del af lederteamet bidrager du med både den tekniske indsigt, ideer til udvikling og optimering af det tekniske område såvel som den mere langsigtede strategiske og organisatoriske udvikling af Odense ZOO. Du skaber med andre ord både struktur, en sund drift og et godt arbejdsmiljø - uden at miste overblikket.

En unik mulighed i grøn oase fuld af dyreliv, aktiviteter, tradition og fornyelse

Odense ZOO’s unikke position som Fyns største attraktion, vækst i antallet af besøgende og høj gæstetilfredshed vidner om havens succes med at leve op til sit formål om at skabe oplevelser via en aktiv formidling af viden om dyr og natur. Du bliver en del af et team, som er kendetegnet ved et stort engagement, faglig stolthed og et brændende ønske om at skabe gode gæsteoplevelser for såvel børn som voksne.

Der er fortsat ambitiøse mål for vækst og for en bæredygtig videreudvikling af attraktioner, aktiviteter og anlæg. Du får en nøglerolle i forhold til at realisere disse ambitioner sammen med dine kolleger. Du bliver en del af en kultur, hvor man løfter i flok og arbejder ud fra organisationens værdier; anerkendelse, sammenhold og ansvarlighed.

Lyder det som en spændende mulighed? Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. januar, og vi indkalder løbende til samtaler. Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Odense Zoo

Odense ZOO er en moderne zoo, som tilbyder familieoplevelser og dyrevelfærd i top. Her kan du opleve vilde dyr fra hele verden i smukke omgivelser omkring Odense Å i hjertet af Odense.  Odense ZOO er en af de mest besøgte attraktioner i Danmark og en førende zoo i Europa. Haven har en bred palet af aktivitetsområder og udvikler samtidig løbende nye tilbud, som f.eks.  Halloween og Jul i ZOO, lysaftener, overnatning på savannen samt nye attraktioner. I 2023 har Odense ZOO sat besøgsrekord med mere end 500.000 årlige gæster og er blevet tildelt titlen som Green Attraction for sit arbejde med bæredygtighed.  Læs mere på www.odensezoo.dk.