The KOMPAN Group has an ambitious vision, a determined growth strategy, and is the global market leader within the playground and outdoor fitness industry. KOMPAN develops, produces and markets an extensive range of playground, play-sport and fitness equipment that covers all age groups. All KOMPAN playgrounds and fitness sites are designed from the ground up to improve health and learning. The solutions offer compelling design, high play value, uncompromising safety, unique innovation and long-lasting quality. KOMPAN Group employs approx. 1.200 employees globally, has sales companies in 20 countries, and distributors in more than 40 countries.


Senior Project Manager

Markedsledende produktinnovationAnsvar for kvalitet og fremdrift i produktudviklingsprojekter 

KOMPAN er kendt for at være først med de mest innovative produkter og koncepter til udendørs legepladser og fitnessmiljøer globalt. En position som virksomheden de seneste år har udbygget kraftigt gennem en ambitiøs satsning på udvikling af nye produkter og koncepter.

Produktudviklingen sker på baggrund af businesscases med klare kommercielle mål, og tager altid udgangspunkt i KOMPANs høje vidensniveau inden for sundhed, leg og læring.

Du får en central rolle i Product Innovation. Din opgave er, i samarbejde med relevante interessenter fra marketing og produktion, at sikre fremdrift i alle udviklingsprojekter fra konceptudvikling, design, konstruktion, sikkerheds- og kvalitetsevalueringer, frem til frigivelse til salg.

Alle produkter produceres på KOMPANs fabrik i Tjekkiet. Du leder porteføljen af produktudviklingsprojekter og bevarer overblik og fremdrift på produktudviklingsprojekterne.  

Dit vigtigste succeskriterium er gennem inddragelse af alle relevante interessenter at skabe overblik og sikre sammenhæng, motivation og fremdrift, således at projekterne lanceres i rette kvalitet, til rette tid. 

Forretningsorienteret projektleder med teknisk indsigt 

Du har flere års erfaring med ledelse af udviklingsprojekter, og du har en solid teknisk ballast, der sætter dig i stand til at forstå detaljerne og de forskellige aspekter i projektet. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig ingeniør – retningen er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har indgående kendskab til gængse projektledelses- og innovationsmodeller, herunder Stage Gate, som er KOMPANs primære projektledelsesværktøj. 

Du trives i et miljø med høje krav til leverancen, og du har en god sense of urgency samtidig med, at du har den personlige tyngde til at stå fast, når det gælder om at skabe fremdrift og sikre KOMPANs tekniske og visuelle forspring - ikke mindst når tempoet er højt, og ressourcerne er pressede.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med mange faggrupper og kolleger på forskellige niveauer og af forskellig nationalitet. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere på en motiverende og entydig facon, der skaber commitment til virksomhedens overordnede mål og de aftalte prioriteringer.

KOMPAN er en international koncern, og det er derfor en forudsætning, at du begår dig ubesværet på engelsk.

Stort ansvar i world class produktudviklingsmiljø

Du tilbydes her et job med stort ansvar i et internationalt miljø, hvor produktet er afsæt for, at KOMPANs legepladser gennem flere generationer har været foretrukket over hele verden. 

Udvikling af produkter er en helt central del af KOMPANs strategi, og der investeres i at holde virksomheden i front. Du kommer derfor til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der brænder for at lancere ultimative løsninger, og du vil opleve, at dine projekter altid står højt på ledelsens prioritering. 

Vil du være med til at gøre de bedste legepladser og fitnessinstallationer endnu bedre, og brænder du for at udvikle dine kompetencer i en organisation, hvor fagligheden er høj inden for alle funktioner? – så skal KOMPAN måske være det næste brand i din karriere.

Læs mere om KOMPAN på www.kompan.dk og kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på  +45 6610 2015 for yderligere oplysninger. Send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk