Plus Pack er en international og innovativ virksomhed med hovedkontor i Danmark og med produktion i såvel Danmark (Odense) som i Belgien (Genk). Plus Pack er en familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1914, og virksomheden drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien. Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af emballageløsninger til fødevareindustrien og er i dag en af Europas førende virksomheder indenfor fremstilling af aluminium- og plastemballage med salg til 47 forskellige lande. Plus Pack har 220 medarbejdere, virksomheden vækster og er midt i en spændende udvikling med udgangspunkt i løftet ”We make food stand out”.


Strategisk Indkøber

med fokus på leverandørstyring og -udviklingEtablering og implementering af indkøbsprocesser og -værktøjer

Med direkte reference til COO bliver du en del af indkøbsteamet, og det bliver din hovedopgave at sikre de bedste rammer for virksomhedens indkøb. Du bliver ansvarlig for at bidrage med etablering og implementering af arbejdsprocesser og værktøjer til styring og udvikling af leverandører på tværs af indkøbskategorierne. Du deler din tid mellem de strategiske opgaver og projekter, daglige indkøbsopgaver og den operationelle gennemførelse af indkøbsstrategier, mål og handlingsplaner.

Dine hovedopgaver omfatter bl.a.:

  • Behovsanalyser med udgangspunkt i virksomhedens mål
  • Udarbejdelse af indkøbsstrategier, mål og handlingsplaner på leverandørniveau, samt gennemførelse af opgaverne
  • Analyse og styring af leverandørperformance
  • Afdække og opsøge nye leverandører til såvel eksisterende som nye produkter
  • Etablere udvidet samarbejde med strategiske leverandører

Du får en meget bred kontaktflade i dagligdagen, hvor du arbejder sammen med interne interessenter på tværs af værdikæden såvel som et bredt spektrum af internationale leverandører.

Kommerciel profil med strategisk indkøbserfaring

Din indgang til jobbet er ikke afgørende, men du har formentlig en relevant kommerciel uddannelse med fokus på indkøb/supply chain, og du har opbygget succesfuld erfaring i en strategisk indkøbsfunktion, hvor du har arbejdet med håndtering og styring af internationale leverandører.

Det vigtigste er, at du har en solid værktøjskasse inden for indkøbshåndværket, og du har forståelse for behov og muligheder i værdikæden i en international produktionsvirksomhed.

Som person er du ambitiøs, resultatorienteret og vedholdende i tilgangen til dine opgaver. Du kommunikerer ubesværet på dansk og på engelsk, og du har et udpræget samarbejdsgen, der betyder, at du er dygtig til at håndtere dine stakeholders, hvor du er lydhør og opmærksom på fælles løsninger. Din arbejdsstil er målrettet og faktuel, og du kan omsætte strategier og ideer til praktiske handlings-planer, som du også selv udfører.

En spændende karrieremulighed i international koncern

Du bliver en del af en spændende og international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for aluminiums- og plastemballage til hele det europæiske marked. Kunderne er internationale fødevarevirksomheder, retailers og distributører.

Du får rig mulighed for at bidrage med ideer og for at sætte dit fingeraftryk på både dine egne, indkøbsfunktionens og virksomhedens resultater via en solid faglig værktøjskasse – og ikke mindst et bredt samarbejde internt og eksternt. Din arbejdsplads bliver hovedkontoret i Odense i moderne bygninger, et attraktivt arbejdsmiljø og med engagerede kolleger.

Læs mere på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk