Plus Pack er en international og innovativ virksomhed med hovedkontor i Danmark og med produktion i såvel Danmark (Odense) som i Belgien (Genk). Plus Pack er en familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1914, og virksomheden drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien. Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af emballageløsninger til fødevareindustrien og er i dag en af Europas førende virksomheder indenfor fremstilling af aluminium- og plastemballage med salg til 47 forskellige lande. Plus Pack har 220 medarbejdere, virksomheden vækster og er midt i en spændende udvikling med udgangspunkt i løftet ”We make food stand out”.


HR Konsulent

til en spændende nyoprettet stillingEn bred vifte af HR opgaver


Du træder ind i en nyoprettet stilling, hvor du får stor mulighed for at tage ansvar og sætte dit fingeraftryk på området. Du referer til HR direktøren, og du kommer til at arbejde med en bred vifte af HR opgaver, som spænder fra administrative, udviklingsorienterede og ledelsesunderstøttende opgaver. Din hverdag består af et fundament af faste opgaver og ansvarsområder, men også en lang række ad hoc opgaver, som f.eks. kan omfatte planlægning og koordinering af workshops, møder og onboarding programmer, samt udarbejdelse af oplæg, analyser og materialer.

Du kommer derudover til at arbejde med hele HR hjulet, og dine ansvarsområder omfatter:

  • HR administrative opgaver, herunder bl.a. kontrakter, sygesamtaler og sparring med ledere omkring generelle HR spørgsmål, jura og overenskomster
  • Eksekvering af HR planer og initiativer i tæt samarbejde med HR direktøren, og i det hele taget bidrage til den operationelle opgaveløsning i afdelingen
  • Udarbejdelse af business cases, HR oplæg og proces-oplæg
  • Løbende effektivisering og udvikling af HR processerne i samarbejde med HR direktøren

Ambitiøs og alsidig HR konsulent

Du har en relevant HR baggrund, f.eks. cand.merc, cand.negot eller HD-O. Du har formentlig gjort dine første succesfulde erfaringer i en international produktionsvirksomhed i en lignende stilling med et bredt ansvarsområde, hvor du har opbygget en HR værktøjskasse.

Du arbejder systematisk, proaktivt og målrettet, og gør det, der skal til for at følge opgaverne til dørs. Du kombinerer din analytiske sans med en helheds- og forretningsorienteret tilgang til opgaverne, og du brænder for at skabe resultater sammen med ledelsen og dine øvrige kolleger.

Som person er du ansvarlig, fleksibel og du besidder en god situationsfornemmelse, der gør dig en betroet og troværdig samarbejdspartner for dine kolleger.

Derudover er det vigtigt, at du er en dygtig formidler i skrift og tale på både dansk og engelsk, og er en rutineret bruger af IT, især MS Office.

En unik mulighed for at blive en del af en spændende, international virksomhed

Du bliver en del af en spændende og international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for aluminiums- og plastemballage til hele det europæiske marked. Kunderne er internationale fødevarevirksomheder, retailers og distributører.

Du får en unik mulighed for at være med til at udvikle HR området hos PlusPack, og du får en hverdag med ansvar og med mange, forskelligartede opgaver. Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Odense i moderne bygninger, et attraktivt arbejdsmiljø og engagerende kolleger.

Læs mere om virksomheden på www.pluspack.com.
PeopleLink medvirker i rekrutteringen af den nye HR kollega, og du er velkommen til at kontakte Nancy Lohmann hos PeopleLink på 5338 4191 for yderligere oplysninger.
Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk