Assens Fjernvarme er et moderne kraft-/varmeværk, hvor der med nyeste teknologi og fokus på økonomi og bæredygtig produktion, leveres både varme til lokale forbrugere og el til nettet. Værkets hovedbrændselskilde er dansk biomasse, og virksomheden har siden 1988 været CO2 neutral. Med både varme- og el-produktion behersker virksomheden et bredt spænd af teknologier og kompetencer, som hele tiden udvikles i takt med de tekniske muligheder og de lovgivningsmæssige forudsætninger. Assens Fjernvarme består at 11 ambitiøse og fagligt stærke medarbejdere, som alle er motiveret for at levere den bedste service til deres forbrugere.


Administrativ medarbejder

Service, struktur og organiseringVil du være med til at gøre en forskel for både forbrugere og kollegaer?

Du bliver en del af Regnskabs- og Administrationsafdelingen i Assens Fjernvarme, som består af tre medarbejdere. Du får en afvekslende arbejdsdag med opgaver, der er forbundet med den administrative del af at drive forsyningsvirksomhed. Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Forbrugerhenvendelse pr. telefon, mail og fremmøde, hvilket kan være alt fra oprettelse af nye forbrugere, håndtering af opkrævninger, flytninger og generel vejledning ift. forbrug
  • Måleradministration, årskørsler og afstemningsopgaver
  • Administrative HR-opgaver som at opdatere persondata, foretage indberetninger, søge kursusgodtgørelse m.m.


Udover at være frontfigur udadtil med en bred kontaktflade til forbrugerne, kommer du både til at arbejde med administrative opgaver, der knytter sig til den årscyklus, som du allerede kender som forbruger – såvel som med de forbedringsprojekter, der hele tiden sættes i værk. Det forventes samtidig, at du tager ansvar i den praktiske del af kontorets drift - herunder klargøring til interne møder og arrangementer, modtagelse af gæster, dokumenthåndtering, mindre indkøbsopgaver m.m.

Kontorassistent, konference- eller lægesekretær eller måske erfaring fra lejeadministration


Du har en administrativ uddannelse, og vi forestiller os, at du har min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har varetaget administrative, koordinerende og praktiske opgaver, f.eks. som kontorassistent, læge- eller advokatsekretær, konferencemedarbejder eller tilsvarende. Hvis du allerede har erfaring fra forbruger- eller lejeadministration vil det være en fordel.

Det vigtigste er, at du er serviceminded, god til at arbejde sammen med mennesker og kan kommunikere i en imødekommende og konstruktiv tone i både skrift og tale. Du trives i et til tider dynamisk miljø, hvor du ofte bliver afbrudt i dine opgaver. Du forstår på trods heraf at skabe struktur og motiveres af at få ting sat i system og få eksekveret på dine opgaver. Du er selvkørende, og tager selv initiativ, når du kan se, at du kan bidrage med dine gode evner for struktur og organisering. Samtidig sikrer du et højt kvalitetsniveau gennem din grundige opgavetilgang. Du har flair for IT, og har erfaring med Word og Excel.

Ambitiøs grøn arbejdsplads – med plads til hele livet


Du indgår i et arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold, hvor kollegaerne er stolte og glade for deres arbejdsplads. Assens Fjernvarme lægger vægt på work/life balance og at der skal være plads til hele livet. Derfor får du fleksible arbejdsrammer, så du har god energi både på arbejdet og til et aktivt fritidsliv. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, som har høje ambitioner om at være i front - både teknologisk og lovgivningsmæssigt - til gavn for forbrugerne og for miljøet.


Læs mere om Assens Fjernvarme her eller kontakt Vickie Tarp eller Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Ansøgningsfrist er mandag den 12. februar 2018.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: 12. februar 2018Vil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk
eller
Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk