Flexa4Dreams A/S udvikler, producerer og afsætter kvalitetsmøbler til børneværelser i 50 lande. Produktionen foregår på egne fabrikker i Estland og hos eksterne samarbejdspartnere. Afsætningen foregår via en kæde af franchisetagere, shop-in-shop brand stores og gennem uafhængige møbelhandlere og -kæder. FLEXA®, der er virksomhedens eget brand, rummer ud over det kendte børnesengskoncept også tilhørende tekstiler og accessories. FLEXA® har med sin klare filosofi, sit gedigne håndværk og tydelige identitet gennem 40 år været kendt og elsket af børn og deres forældre. Gennem de senere år har Flexa arbejdet på at videreudvikle et produktprogram, der cementerer virksomhedens position som specialist indenfor indretning af børneværelset – med udgangspunkt i hvordan børn sover, leger og lærer.


Strategisk Indkøber

Selvstændigt ansvarsområde i global brandvirksomhedUdvikling af leverandører og indgåelse af rammeaftaler

I en nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for strategisk indkøb af udvalgte produktgrupper med fokus på, hvordan børn sover, leger og lærer. Dit indkøbsområde bliver bl.a. tekstiler og andre accessories til indretning af børneværelset, men kan også dreje sig om dele af -eller hele møbelserier. I tæt samarbejde med produktudviklingsteamet, som udvikler Flexas produktprogram, supporterer du alle arbejdsopgaver relateret til indkøb. Dine hovedopgaver er, at:

  • Gennemføre forhandlinger og indgåelse af indkøbsaftaler
  • Sikre optimale vilkår i kontrakter og aftaler
  • Analysere og evaluere leverandørperformance - både eksisterende og nye leverandører
  • Holde dig opdateret på markedet i forhold til evt. nye leverandører

Desuden kan du se frem til omkring 50-70 rejsedage om året i forbindelse med leverandørbesøg og messedeltagelse, hvilket hovedsageligt er i Europa og Asien.

Du bliver en del af et mindre Sourcing & Planning team, som udover dig selv og din leder, også består af en disponent og en reklamationsassistent. Det betyder, at du får en bred rolle, hvor du hjælper til med disponerings- og reklamationsopgaver samt opgaver, som bidrager til den fremadrettede udvikling ift. optimering af indkøbsprocesser og -systemer.

Erfaring med sourcing af tekstiler, accessories og/eller møbler

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har masser af gå-på-mod og er motiveret for at gøre en forskel. Du har erfaring med at analysere og evaluere leverandørperformance, ligesom du selvstændigt har gennemført leverandørforhandlinger og indgået indkøbsaftaler. Det er ekstra kvalificerende, hvis du har erfaring med sourcing og indkøb af tekstiler, accessories og/eller møbler til boligindretning eller tilsvarende.

Som person er du nysgerrig, analytisk og har nemt ved at gennemskue store datamængder og se nye optimeringsmuligheder. Du er kommerciel og skaber gode samarbejdsaftaler på baggrund af dine skarpe forhandlingsevner og gensidig respekt. Du trives med en bred international kontaktflade, og det falder dig naturligt at interagere og opbygge gode og tillidsfulde relationer til kollegaer og samarbejdspartnere. Du er en teamplayer, som gerne hjælper kollegaer, når det går stærkt. Samtidig er du selvkørende og forstår vigtigheden af deadlines og effektiv prioritering.

Du er erfaren bruger af Excel, og du har tidligere arbejdet i ERP systemer, fx Axapta. Du kommunikerer ubesværet på engelsk i skrift og tale, som du anvender i samarbejdet med internationale kollegaer og leverandører.

Nøgleposition i global supply chain

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Du får selvstændigt indkøbsansvar for anerkendte produkter i et af Danmarks stærkeste internationale brands. Hertil kommer et internationalt miljø, klare mål og fagligt stærke kollegaer, der ligesom dig er ambitiøse og bidrager til positivt kollegialt samarbejde.

Din arbejdsplads er Flexas hovedkontor i Hornsyld, Østjylland.

Kontakt Jesper Nielsen eller Vickie Tarp hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Du kan læse mere om Flexa på www.flexaworld.dk

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Midtjylland - øst
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk
eller
Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk