Tempur+Sealy International Inc. er en af verdens største sengeleverandører. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn- og afslapningsprodukter, og har i dag nogle af de mest ansete brands i industrien. I Danmark kendes virksomheden især for sine banebrydende produkter lavet af TEMPUR materiale, der former sig efter kroppen til gavn for optimal støtte og komfort. Historien startede i Aarup på Fyn, hvor langt hovedparten af produkterne fortsat udvikles og produceres. Produkterne sælges primært til forbrugerne gennem specialhandlen samt de store møbelkæder og selvstændige møbelforretninger. Tempur+Sealy Danmark A/S er koncernens danske salgsselskab, der har ansvar for at udvikle salget på det danske marked ved at understøtte og udvikle forhandlernettet, bearbejde udvalgte BTB segmenter og via messer og salgssupport hos forhandlerne.


Brand Store Manager

Ansvar for butikken i Odense samt udvalgte BTB segmenterEn bred vifte af markedsrettede opgaver med fokus på butikken


Med reference til Tempur+Sealy Danmarks landedirektør bliver du ansvarlig for at drifte Tempur+Sealy’s brand store i Odense. Butikken er både Tempur+Sealys showroom og virksomhedens mulighed for at komme i direkte kontakt med forbrugerne - og hermed at forstå forhandlernes situation. Der foregår endvidere salg til slutkunder i butikken.


Som ansvarlig for driften er det din opgave, at butikken altid står ”klar til salg”, samt hele tiden at udvikle og gennemføre aktiviteter og tiltag, der kan skabe opmærksomhed og trafik.

Der er én medarbejder ud over brand store manageren, der har butikken som sin primære aktivitet, men da Tempur+Sealy Danmark A/S har hovedkontor på adressen, vil du have rig lejlighed til at søge sparring og praktisk hjælp fra kolleger, der lige som du tænker Tempur produkter, og dagligt arbejder for Tempur+Sealys world-wide mission, som er, at ændre og forbedre danskernes nattesøvn via trykaflastende madrasser og puder, der giver en roligere og dybere nattesøvn og dermed større livskvalitet.


Da du ud over driften af butikken bliver ansvarlig for en række af Tempurs andre markedstiltag, så som deltagelse på forbrugermesser og salg til udvalgte BTB segmenter, er det afgørende, at du er dedikeret omkring TEMPUR materialets unikke egenskaber og produkterne bag. Uanset hvilken kunde eller forhandler du er i dialog med, drejer det sig om at hjælpe kunderne med at finde den rigtige løsning, der passer til dem.


Erfaring med salg af langvarige forbrugsgoderDu har sikkert allerede en solid butikserfaring i rygsækken, hvor du har solgt langvarige forbrugsgoder til slutkunden. Du er god til at få butikken til at stå knivskarpt, og du forstår, at vejen til et salg går gennem en grundig behovsafdækning og troværdig produktrådgivning.


Du har gennem en tid haft ambition om at udvide dine opgaver til en bredere vifte af salgsarbejde, og du tænker, at det vil være en naturlig del af din faglige og personlige udvikling at komme tættere på flere aktører i værdikæden. Messedeltagelse og direkte kontakt til BTB kunder er derfor et aktivt valg.


Det bliver vigtigt for din succes i jobbet og i organisationen, at du både er initiativrig og idérig, men samtidig har en struktureret og metodisk tilgang til opgaverne, der gør, at du kommer i mål og skaber resultater.


Alsidige opgaver og en unik produkthistorie i ryggenDu tilbydes her en mulighed for at få selvstændigt ansvar i en organisation med dokumenteret succes. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du får nogle af markedets bedste produkter og produkthistorie som fundament for at skabe din egen succes.

Som noget unikt for branchen investeres der stadig massivt i udvikling af både produkter og brands, og du vil derfor altid have vigtige argumenter, når du er i dialog med kunderne.

Så hvis du trives i en ambitiøs og målrettet salgskultur, og har lyst til at udfordre dig selv med selvstændigt ansvar og en bredere vifte af opgaver, så er dette job måske noget for dig.

Kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.


Tempur logo

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk