Esoft Systems leverer innovative, digitale markedsføringsløsninger til ejen-domsmæglerbranchen. Produktpaletten spænder fra klassiske ydelser som fotografering, billedbearbejdning og tekstforfatning, til nye digitale pro-dukter og softwareløsninger. Virksomheden beskæftiger mere end 700 medarbejdere globalt, og har hovedkontor i Odense samt afdelinger i Sverige, Vietnam og Spanien.


QA-ansvarlig/Tester

til markedsledende digitale løsningerSæt retningen for kvalitetssikring og gennemførelse af effektive testprocedurer

Du bliver en del af Group IT og får en bred kontaktflade til Esofts afdelinger rundt om i verden. Som din første opgave bliver du tilknyttet et udviklingsprojekt, hvor du bliver ansvarlig for at kvalitetssikre og teste en ny digital marketing platform, som for nylig er introduceret på markedet.

Din hovedopgave bliver at definere kvalitetssikringsområdet, skabe retningslinjer og sikre gennemførelse af effektive testprocedurer, og dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Fastlægge kvalitetsstrategier og -processer
  • I tæt samarbejde med de tværorganisatoriske teams at identificere testbehov og efterfølgende de-signe, implementere og gennemføre testprocedurer
  • Design og gennemførelse af både manuelle og automatiserede tests
  • Beskrive, introducere og dokumentere testprocedurer
  • Deltage i sprints med henblik på at håndtere test-issues, og sikre at product-features er testbare
  • Isolere, reproducere og tracke produkt- eller software-fejl

Efterhånden som QA- og testprocedurerne udvikles og implementeres, bliver du ligeledes ansvarlig for effektiv kvalitetssikring og gennemførelse af testprocedurer på Esofts øvrige platforme. Du får med andre ord en nøglerolle i at sikre, at Esoft til enhver tid leverer softwareløsninger af høj kvalitet til sine kunder og brugere.

Dedikeret QA-ansvarlig/tester med kvalitet som mærkesag

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men der lægges vægt på, at du har erfaring med kvalitetssikring og test af softwareløsninger i et kommercielt softwaremiljø. Det vigtigste er, at du har indsigt i agil softwareudvikling, og at du har succesfuld erfaring med både design og gennemførelse af test.

Du har både evner og motivation til at udarbejde kvalitetssikringsstrategier, og du kan efterfølgende konkre-tisere strategien i dine testdesigns. Dernæst drives du af at være den, der praktisk gennemfører tests og kvalitetssikring i forbindelse med releases.

Din arbejdsstil er løsningsorienteret, du ser muligheder frem for begrænsninger og du tænker kunden og brugeren ind i dine løsninger. Som person er du analytisk og detaljeorienteret, men ser også sammenhænge og har overblik. Du er selvkørende, ansvarlig og undersøgende - med masser af drive.

Du får en bred kontaktflade i hverdagen, og du kommer til at arbejde tæt sammen med et globalt team af bl.a. softwareudviklere og projektledere. Derfor er det afgørende, at du kan kommunikere ubesværet på engelsk. Du kan derfor også se frem til enkelte rejsedage til Esofts forskellige afdelinger rundt om i verden.

Din arbejdsplads bliver hovedkontoret i et attraktivt arbejdsmiljø i midten af Odense.

En unik mulighed for at sætte dig fingeraftryk på kvalitetssikringen

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får en unik mulighed for at sætte retning, opbygge og udvikle QA-funktionen i en spændende, dynamisk virksomhed med et unikt og markedsledende produkt. Der er stort potentiale for både produkt- og yderligere udvikling af området. Du får en hverdag, hvor der er fart over feltet, og kort fra tanke til handling.

Du bliver en del af en international virksomhed og et team af dedikerede og professionelle kolleger, der hver dag stræber efter at levere kvalitetsløsninger for kunderne – derfor vil du mærke, at du gør en forskel.

Læs mere om virksomheden på www.esoftsystems.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!
  

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk