Flexa4Dreams A/S udvikler, producerer og afsætter kvalitetsmøbler til børneværelser i 50 lande. Produktionen foregår på egne fabrikker i Estland og hos eksterne samarbejdspartnere. Afsætningen foregår via en kæde af franchisetagere, shop-in-shop brand stores og gennem uafhængige møbelhandlere og -kæder. FLEXA®, der er virksomhedens eget brand, rummer ud over det kendte børnesengskoncept også tilhørende tekstiler og accessories. FLEXA® har med sin klare filosofi, sit gedigne håndværk og tydelige identitet gennem 40 år været kendt og elsket af børn og deres forældre. Gennem de senere år har Flexa arbejdet på at videreudvikle et produktprogram, der cementerer virksomhedens position som specialist indenfor indretning af børneværelset – med udgangspunkt i hvordan børn sover, leger og lærer.


Director Innovation & Product Management

Ansvar for det fulde produktprogramLedelse af processer, mennesker og økonomi 

Med reference til den adm. direktør og som del af FLEXAs ledelse bliver du ansvarlig for at udvikle og vedligeholde virksomhedens samlede produktprogram. Funktionen er en af virksomhedens primære succesdrivere, da FLEXA henvender sig til bevidste og kritiske forbrugere - børn og deres forældre - over store dele af verden.

Din opgave består både i at styre udvikling af koncepter, lede processen for udvikling af nye produkter samt at sanere den samlede produktportefølje, så programmet hele tiden er trimmet til at lede kategorien; børneværelset. Din afdeling kommer til at arbejde meget tæt sammen med de salgsansvarlige, marketing, supply chain og produktion, og du får i høj grad en integrerende rolle i virksomheden. Det forventes ikke, at du selv har kompetence og kreativitet til at udvikle nye produkter, men derimod at du leder processerne, både når det gælder menneskelige ressourcer og økonomi.

FLEXA arbejder med forskellige projektmodeller og med udgangspunkt i et produktudviklingsårshjul, som tager afsæt i de store messer. Det bliver derfor din opgave at time og planlægge afdelingens aktiviteter på baggrund heraf.

Som leder får du fornøjelsen af at udvikle og motivere din afdeling på 7 medarbejdere alle med forskellig baggrund og erfaring, alle med stor passion for FLEXAs produkter.

Erfaring med designprodukter 

Du har baggrund i product management fra en af Danmarks dygtige designvirksomheder, hvor du allerede har det fulde ansvar for nogle af virksomhedens vigtige produktlinjer. Det behøver ikke nødvendigvis at være møbler eller produkter til hjemmet, men det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med produkter, hvor kvalitet, æstetik og følelser har betydning for kundens valg.

En meget stor del af FLEXAs produkter producers på egne fabrikker, men en del af programmet sources i andre lande i EU og Asien. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med samarbejde/sourcing gennem eksterne leverandører i andre produktionslande.

Du er vant til at arbejde struktureret med proces- og forretningsmodeller, og du er på denne baggrund i stand til at etablere et optimalt forløb fra koncept til produktsanering. Uddannelsesmæssigt har du sikkert en afsætningsøkonomisk uddannelse på min. BA-niveau, og du kommunikerer på et højt professionelt niveau på dansk og engelsk.

Karrierejob i ambitiøst internationalt miljø 

Du får en unik mulighed for at sætte dit aftryk på produkterne fra et af Danmarks stærkeste internationale brands. Samtidig vil du udvikle dine faglige og personlige kompetencer, som del af et kompetent ledelsesteam, hvor du er med til at drive virksomheden.

Du vil opleve et højt ambitionsniveau og en dynamisk hverdag blandt en blanding af meget kreative og udpræget forretningsdrevne kolleger.

Lyder dette som den rigtige næste udfordring i din karriere, så er du velkommen til at kontakte Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 6610 2015 eller til at sende dit CV og din ansøgning elektronisk via ’Søg Stillingen’. Du kan læse mere om FLEXA på http://www.flexaworld.dk/

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Midtjylland - øst
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk