Scan-Hide, der er beliggende på Sydfyn, er Nordeuropas største spiller indenfor forarbejdning af og handel med huder til anvendelse indenfor sko og andre læderartikler. Virksomheden er en del af Danish Crown koncernen, men blandt ejerne tæller også de øvrige danske kreaturslagterier, samt andre store europæiske slagterier. Scan-Hide opererer på leverandørsiden hovedsageligt i Nordeuropa, mens de færdige produkter afsættes til garverier over det meste af verden. Virksomheden er i konstant udvikling og med en ejerstruktur, som sikrer et særdeles stærkt kapitalgrundlag, investeres der hele tiden i den bedste teknologi og i udviklingen af virksomhedens markedsposition.


Direktionsassistent

Centrale opgaver i den kommercielle del af forretningenDu får en central rolle i den videre udvikling af Scan-Hide som tovholder for en række opgaver, der i dag har den adm. direktørs primære opmærksomhed. Dine opgaver vil i denne sammenhæng spænde vidt fra definering og beskrivelse af nye forretningsområder til udvikling af fremtidig markedsføringsplatform og salgscontrolling på baggrund af store datamængder, som findes i virksomhedens ERP system.

Du vil samtidig få en vigtig rolle i forbindelse med flere udviklingsprojekter, som går på tværs af funktionerne i virksomheden. Her vil det især være din opgave at tilvejebringe valide beslutningsgrundlag baseret på fakta, analyse og ikke mindst dit indblik i virksomhedens overordnede mål.

Du kommer til at arbejde meget tæt sammen med de øvrige medlemmer af ledelsen, og du vil hurtigt opleve, at der er efterspørgsel efter dit overblik og din evne til at gennemskue komplekse problemstillinger, også indenfor funktioner som vil være helt nye for dig.

Der er ikke tale om en sekretærfunktion, men snarere en rolle, hvor du hjælper den adm. direktør og den øvrige ledelse med at holde overblik i en hverdag med mange bolde i luften. Der kan f. eks. være brug for din assistance som referent til møder hvor stor fortrolighed, indsigt og integritet er påkrævet. Du kommer til at arbejde med meget varierende opgaver på strategisk, taktisk og operationelt niveau, og du kommer til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange opgaver og få hænder til at løse disse.

Baggrund i forretningsudvikling eller strategisk markedsføring

Du har en afsætningsøkonomisk uddannelse på kandidatniveau, du har en stærk analytisk evne og formår at kommunikere komplekse budskaber på en klar og forståelig måde.

Erfaringsmæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men du har sikkert allerede arbejdet et par år med salg, markedsføring og kommunikation på strategisk niveau. Du har måske arbejdet som produktchef, salgscontroller, business developer eller som direktionsassistent med fokus på den kommercielle del af forretningen.

Du befinder dig godt i rollen med stor indflydelse, men uden formelt funktionsansvar. Det er nemlig afgørende for din succes, at du mestrer balancen med at holde fast i virksomhedens overordnede mål og forståelsen for de enkelte afdelingers individuelle mål.

Hos Scan-Hide føler ingen sig hævet over nogen opgave, den som har evnen har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage. Du er IT stærk og begår dig uden vanskelighed på engelsk og gerne tysk eller italiensk.

Kick-start af karrieren

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en succesfuld virksomhed, som er del af en af Danmarks største koncerner.
Du får mulighed for at arbejde på strategisk niveau tidligt i karrieren, og du får indblik i alle aspekter i at drive virksomhed.
Med andre ord får du mulighed for at opbygge erfaring og indsigt, som du vil kunne drage nytte af i resten af din karriere.
Synes du dette lyder som en god udfordring?

Læs mere om Scan Hide på www.danishcrown.dk og kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Din ansøgning og dit CV sendes hurtigst muligt via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk