Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Internt salg ● Reservedele til procesudstyr

Brug din maskintekniske erfaring i et internationalt miljøDu håndterer kundeforespørgsler på reservedele – teknisk og kommercielt

Vil du være en del af Haarslev Industries´ After Sales & Serviceafdeling, hvor kundernes behov er i centrum? Efterspørgslen efter reservedele er i fortsat vækst og derfor søges en ny kollega til reservedelsteamet.

Efter en oplæringsperiode får du dit eget geografiske markedsområde, der består af både interne og eksterne kunder, som du servicerer. Kundekontakten forgår hovedsageligt via mail på engelsk. Du kommer til at arbejde med alt fra mindre standard efterspørgsler til større reservedels-tilbud på nyt og ældre procesudstyr. Dine hovedopgaver er:

  • Udarbejdelse af tilbud og ordrer på reservedele til vedligehold, nedbrud og reparationer
  • Teknisk afklaring og løsning af kundeforespørgsler på specielle eller udgåede reservedele
  • Indkøb/koordination med lager, produktion og underleverandører

Udstyret kan have op til 70 år på bagen, hvorfor efterspørgsel efter reservedele til kundernes ældre anlæg ofte kræver detektivarbejde og en god tekniske forståelse for at finde den rigtige løsning. Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt løser dine opgaver og altid kan hente hjælp i dit team, som består af 5 dygtige og erfarne kollegaer. 

Bred maskinteknisk indsigt og kommerciel kundeforståelse

Det er ikke afgørende, at du har erfaring med reservedelssalg. Ligesom vi er åbne for din erfaringsmæssige baggrund, så længe du har en bred maskinteknisk indsigt og en god kommerciel kundeforståelse. Du har optimalt en håndværksmæssig baggrund og måske en mellemteknisk uddannelse. Har du erfaring med tekniske procesanlæg eller -udstyr, er det et ekstra plus.

Du arbejder med engagement og struktur, og du er først tilfreds, når kundernes problem er løst. Selvom du har mange bolde i luften, holder du hovedet koldt og du påtager dig udfordringerne med et smil.

Du har erfaringen fra et internationalt miljø, hvor du er vant til at kommunikere på engelsk, som er koncernsproget. Du er vant til at arbejde i ERP-systemer, som du bruger, når du skal finde tegningsdokumentation og udarbejde tilbud og ordrer. Dit arbejdssted bliver koncernens hovedkontor i Hårslev.

Selvstændige opgaver i en afvekslende hverdag hos branchens førende

Du træder fra dag et ind i et internationalt arbejdsmiljø i en koncern, der har skabt en førende international position inden for sit område, og som er i fortsat udvikling og vækst. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev, hvor du vil være tæt på produktionen og få mulighed for at følge med i hele processen. Du får en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og du selv står for planlægningen. Hertil kommer et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og hjælpsomme kollegaer med fleksible og ordnede arbejdsrammer.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.haarslev.com. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’.

Geografi: Hele Danmark
Ansøgningsfrist:Vil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk