Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn og afslapnings produkter. På baggrund af en stærk historie og gennembrydende innovation, har virksomheden i dag nogle af de mest ansete brands i industrien: Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™, and Stearns & Foster®. Dan-Foam ApS er et datterselskab under Tempur Sealy International Inc. Virksomheden producerer og distribuerer madrasser og puder lavet af det patenterede TEMPUR materiale, der former sig efter kroppen til gavn for støtte og komfort. Virksomhedens produkter sælges i dag i mere end 80 lande. Se også www.tempursealy.com


Produktionsleder

Nøgleposition i et ambitiøst og resultatorienteret produktionsteamProduktionsledelse med fokus på resultater, mennesker og udvikling

Med base i Dan-Foams produktionsenhed i Aarup, vil du få i alt ca. 300 engagerede kolleger, som i fællesskab producerer og leverer puder og madrasser af høj kvalitet til mere end 80 lande verden over.

Til at varetage ledelsesansvaret for madrasmontageområdet med ca. 45 produktionsmedarbejdere, bliver du en del af produktionsteamet med reference til Produktionschefen. Virksomheden producerer i døgndrift fra søndag til lørdag, og du får ansvaret for dag-, aften og natholdet i afdelingen med primær arbejdstid i dagtimerne. Da afdelingen indgår direkte i virksomhedens produktionsflow, bliver det din opgave, i tæt samarbejde med de øvrige produktionsledere, at sikre flow, et godt og sikkert arbejdsmiljø samt en stabil produktivitet, således at fabrikkens samlede mål nås.

Dine primære ansvarsområder består af:
  • Ledelse af afdelingens daglige arbejde
  • Ledelse og motivation af medarbejdere
  • Løbende kompetenceudvikling, oplæring og træning af medarbejdere
  • At sikre overholdelse af afdelingens mål, herunder bl.a. sikkerhed, kvalitet, levering og produktivitet
  • Opfølgning på produktion og ordresituation samt løbende tilpasning af bemandingsplanlægning og kapacitet
  • Optimering og udvikling af arbejdsgange, processer og flow
  • Løsning af diverse ad hoc problemstillinger
Du får en hverdag, der er kendetegnet ved en bred kontaktflade, alsidige opgaver, mange aktiviteter og højt tempo. Du bliver nøgleperson i styringen, koordineringen og udviklingen af afdelingens drift.

Synlig og engagerende leder med stort L …

Du har formentlig en uddannelse som ingeniør, teknolog, maskinmester eller lignende baggrund med produktion som speciale. Det vigtigste er dog, at du er en synlig og nærværende personaleleder, og at du er god til mennesker. Du har erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, og har du arbejdet med LEAN, er det en stor fordel. Du har i den forbindelse opbygget indgående kendskab til værdikæden og succesfaktorerne i en produktionsvirksomhed med en vis kompleksitet. Derudover kender du arbejdsmiljølovgivning og Industriens Overenskomst.

Som leder går du gerne forrest, og din ledelsesstil er samarbejdsorienteret, kommunikerende og engagerende. Du organiserer og skaber struktur i en forandringspræget hverdag, samtidig med, at du har et skarpt øje for optimeringsmuligheder. Som person er du en målrettet og resultatorienteret praktiker, som gerne selv tager ’arbejdshandskerne på’. Du er en robust og fleksibel person, som trives med en hverdag med højt tempo og mange opgaver, der skal løses her og nu i et bredt samarbejde med dine kolleger.

Som følge af afdelingens kontinuerlige produktionscyklus, må du være indstillet på en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Spændende mulighed i en succesfuld og robust koncern

Du får en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på markedet. Du bliver en del af et veletableret og professionelt produktions set-up med engagerede og fagligt kompetente kolleger. Du får stort ansvar, faglige udfordringer og også mange muligheder for at præge tingene og bidrage til at udvikle produktionen.

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved at være ambitiøst, et højt tempo, men også godt kollegaskab og et godt humør -  og ikke mindst særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling i takt med, at du skaber resultater.

Ser du denne mulighed som det næste step i din karriere, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via ”søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Nancy Lohmann på telefon 66 10 20 15.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tempur logoSealy logoS-F logo

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk