Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Service Technician

Service på komplekse procesanlæg ● Global vækstvirksomhedServicegennemgang og dokumentation af kundens procesanlæg


Haarslev Industries har succes på markedet og vækster fortsat, hvorfor Installation & Serviceafdelingen søger en Service Technician til en nyoprettet stilling. Kundeservice er i fokus, når du ved gennemgang af kundens anlæg skal sikre driftssikkerhed og dokumentation af anlægget. Teamet ønsker herved at yde en endnu bedre service, og dine hovedopgaver er, at:

  • Planlægge servicegennemgang med kunden
  • Gennemføre systematisk og kvalificeret gennemsyn af anlægget samt dokumentation heraf
  • Udforme rapporter med dokumentation til kunden
  • Gennemgå rapport og være til rådighed for uddybende spørgsmål fra kunden
Når du kommer godt i gang i jobbet, vil du også udarbejde servicetilbud på baggrund af udarbejdet rapport, supportere salg af service og reservedele samt undervise i vedligehold af anlæggene hos kunden. Hos kunden vil du samarbejde på alle niveauer fra fabriksdirektør til procesoperatør. Derudover vil du samarbejde med din afdeling, som hjælper dig med at koordinere og planlægge servicegennemgangen hos kunden. Du refererer til head of installation & service, og blive en del af et engageret og fagligt stærkt serviceteam på 5 personer. 

Du kommer primært til at rejse til kunder i Skandinavien og resten af Europa, hvorfor du kan se frem til 130-150 rejsedage årligt.


Selvstændig og robust profil med bred maskinteknisk viden


Din baggrund er klejnsmed, landbrugssmed, mekaniker, automatikmekaniker, maskinmester eller tilsvarende. Du har formodentligt erfaring fra en lignende stilling f.eks. som serviceteknikker, montør eller tilsvarende og kender til arbejdsopgaverne. Alternativt arbejder du i dag i produktion/værksted, og du ønsker at bevæge dig over i service og få mere kundekontakt. Du har bred maskinteknisk erfaring og er vant til at begå dig i et drifts-/vedligeholdelsesmiljø. Optimalt kommer din erfaring fra arbejde med procesanlæg.

Du er serviceminded og har naturligt kunden i fokus igennem dit arbejde. Du er en tillidsvækkende og åben person, som er god til at opbygge relationer. Samtidig har du overblik og er god til at planlægge, og kan samtidig være fleksibel, når planerne ændres. Du trives med at arbejde selvstændigt og med selv at strukturere din arbejdsdag, imens du arbejder effektivt og får noget fra hånden. Du er vedholdende, robust og bliver ikke slået ud af modgang fra kunden eller andet.

Du har gode engelskkundskaber i skrift og tale, og har du erfaring med at udarbejde dokumentation/rapporter, er det et ekstra plus. Du har flair for IT og har gerne erfaring med Office pakken. Du er rejsevant – enten i professionel eller privat sammenhæng.

Internationalt miljø kombinereret med stærk teamånd


Du træder fra dag ét ind i et internationalt arbejdsmiljø i en virksomhed, der har en markedsledende position inden for sin industri, og som fortsat er i vækst og udvikling. Samtidig bliver du en del af et team med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer gerne hjælper og støtter op om hinanden. Du vil også opbygge stærke relationer til kunderne, som oplever din rolle som særdeles vigtig. Du bliver ansat i en virksomhed med ordnede forhold og med åbenhed for nye idéer, bl.a. i forhold til at præge din egen stilling og områdets udvikling.

Det er en fordel, hvis du bor i kørselsafstand fra din arbejdsplads i Hårslev, men vigtigst er det, at du er fleksibel i forhold til rejseaktiviteten.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger eller se mere på www.haarslev.com.
Vi ser frem til at modtage en kortfattet ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Hele Danmark
Ansøgningsfrist:Vil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk