Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


PLC Programmør

Komplekse procesanlæg i global vækstvirksomhedPLC programmering og udvikling af internationale standarder

Væksten forsætter, og Haarslev Industries søger derfor en PLC Programmør til en nyoprettet stilling i deres Engineering Centre for Automation & Controls. Projektafdelingen, der har den overordnede projektledelse, bestiller udvalgte dele af anlægget i de forskellige Engineering Centre. Automation & Controls leverer automationsfaglig ekspertise til anlæggene i forhold til kundens ønsker og behov. De fleste projekter er af en størrelse, hvor du typisk arbejder 2-3 måneder på det samme projekt. Dine hovedopgaver er, at

  • Programmere PLC, HMI og Scada
  • Bidrage til konfigureringen og udvikling af internationale modulariserede standard blokke og moduler
  • Supportere salgs- og projektafdeling samt eksterne kunder i forhold til programmering af nye og eksisterende anlæg
Du løser primært opgaverne i Rockwells Studio5000 og Factory Talk View SE/ME, men vil også kunne få opgaver i Siemens TIA eller S7. I Rockwell arbejdes der med PlantPAx.

Med reference til Automation Manageren bliver du en del af et team med 4 dygtige kolleger, der samarbejder om at yde optimal service og sparring internt i organisationen og eksternt til kunder. Derudover er der et lignende Automation & Controls team i søsterselskabet i Spanien, som der er tæt samarbejde med.  Du kan se frem til ca. 60 rejsedage årligt, hvor du vil besøge kunder i forbindelse med idriftsættelse af nye såvel som eksisterende anlæg, samt onsite fejlfinding. Når du ikke er hos kunden, vil supporten foregå via en remote online forbindelse (EWON). 

Højt kvalitetsniveau og faglig ambitiøs

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som stærkstrøms- eller svagstrømsingeniør, elektronikingeniør, maskinmester, automationsteknikker, el-installatør eller lignende. Vejene ind i jobbet er mange, hvorfor du både kan være erfaren eller nyuddannet. Den erfarne kandidat har arbejdet med PLC programmering og har erfaring med retning af fejl og idriftsættelse af proces- og maskinanlæg.  Den nyuddannede kandidat har ambitioner, drive og er særdeles ivrig efter at lære. Jobbet og opstartsperioden bliver tilrettelagt efter kandidatens kompetencer.

Det vigtigste er dit høje faglige niveau og din ambitiøse tilgang til opgaveløsningen. Du sætter en ære i kvaliteten af dit arbejde og leverer altid dine projekter til tiden. I hektiske situationer bevarer du roen og løser dine opgaver effektivt og konstruktivt. Du har et positivt og åbent sind og trives med at samarbejde med andre.

Det er et krav, at du bestrider engelsk i skrift og tale.

Teknisk faglige udfordringer i markedsledende international virksomhed

Du tilbydes en attraktiv stilling i en global vækstorienteret virksomhed, som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche og som samtidig bidrager til at løse verdens miljøudfordringer. Du får stor indflydelse på teknisk faglige udfordringer, og vil indgå i et stærkt team med kompetente kollegaer fra ind- og udland. Hertil kommer et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø med et godt socialt sammenhold. Samtidig indgår du i en organisation, hvor der er store udviklingsmuligheder fagligt og personligt.

Afhængig af din bopæl får du arbejdsplads på hovedkontoret i Hårslev eller kontoret i Herlev.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn eller Storkøbenhavn
Ansøgningsfrist: Snarest muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk