Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


El-teknisk Projektleder • Automation & Controls

Procesanlæg til kunder i hele verdenMCC- og Control-tavler i samarbejde med underleverandører og egne programmører

Væksten fortsætter, og Haarslev Industries søger derfor en el-teknisk projektleder til en nyoprettet stilling i teamet Automation & Controls. Automation & Controls leverer den el-tekniske ekspertise til Haarlev Industries´ projekter. Projekterne varierer fra én maskine til store turn-key anlæg på op til 1500kW.Som el-teknisk projektleder har du ansvar for de el-tekniske projekter frem til idriftsættelse af maskiner/anlæg hos kunden. Du arbejder typisk på flere projekter af gangen, og dine hovedarbejdsopgaver er, at:

  • Udarbejde specifikationer af MCC & Control-tavler samt gennemgang af motor- og instrumentlister
  • Overlevere specifikationer til PLC programmører, så de kan udføre deres del i projektet
  • Indkøbe og teste MCC & Control-tavler hos faste underleverandører
  • Følge op på processen, så den kører efter tidsplanen fra start til slut

Med reference til Automation Manager er du en del af et team med 10 dygtige kollegaer p.t. fordelt mellem en afdeling i Hårslev og en i Barcelona. Du har en bred berøringsflade mellem kollegaer, underleverandører og kunder.

Du kan se frem til ca. 20 rejsedage årligt, hvor du besøger underleverandører og kunder. Der er desuden mulighed for at udføre mindre PLC programmeringsopgaver i form af smårettelser og I/O tests.

El-teknisk erfaring og gode samarbejdsevner

Dit afsæt er en el-teknisk uddannelse som maskinmester, el-installatør, elektronikingeniør, automationsteknikker eller lignende. Vigtigst er det, at du har god indsigt i automation, har erfaring med MCC & Control-tavler og idriftsættelse af proces- og/eller maskinanlæg. Du arbejder formentligt i dag som projektansvarlig, eller har erfaring med de omtalte områder, og ser dit næste naturlige karriereskridt som projektleder.

Du arbejder ansvarligt og kvalitetsbevidst med dine opgaver og sætter en ære i, at aflevere ting der er i orden. Du har et godt overblik og motiveres af en alsidig og dynamisk arbejdsdag med skarpe deadlines. Derudover er du samarbejdsorienteret, dygtig til at kommunikere og trives med en stor kontaktflade.

Hvis du ikke allerede arbejder internationalt, er det for dig en ekstra attraktion i stillingen. Du kommunikerer både internt og eksternt på engelsk, som du behersker i skrift og tale.

Stor el-teknisk indflydelse i markedsledende international virksomhed

Du tilbydes en attraktiv stilling i en global vækstorienteret virksomhed, som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche og som samtidig bidrager til at løse verdens miljøudfordringer. Du får en selvstændig rolle i en afdeling, der har fokus på kvalitet til tiden, og du indgår i et stærkt team med kompetente kollegaer fra ind- og udland, hvis el-tekniske ekspertise er eftertragtet i organisationen. Hertil kommer et uformelt og temaorienteret arbejdsmiljø med et godt socialt sammenhold og store udviklingsmuligheder fagligt og personligt.

Afhængig af din bopæl får du arbejdsplads på hovedkontoret i Hårslev eller kontoret i Herlev.

Læs mere på www.haarslev.dk eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn eller Storkøbenhavn
Ansøgningsfrist: Snarest muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk