Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Project Manager Assistant

Fabriks- og proceslayout i 3D ● Globale projekterKoordination af internationale projekter med komplekse procesanlæg

Haarslev Industries vækster og søger i den forbindelse endnu en project manager assistant til en nyoprettet stilling i deres projektafdeling. Afdelingen har ansvar for at lede projekter fra a-z. Som project manager assistant assisterer du projektlederne, og sammen har I ansvaret for, at jeres egne projekter når i mål til tiden. Du arbejder typisk på flere projekter af gangen i en dynamisk hverdag med mangeartede tekniske udfordringer. I projekterne har du selvstændigt ansvaret for at tegne fabriks- og proceslayout af procesanlæggene i 3D. Dine hovedarbejdsopgaver er herudover, at:

  • Opmåle og beregne kunders fabriksbygninger
  • Tegne og konstruere i 3D Inventor
  • Tegne PI diagrammer i AutoCAD
  • Udarbejde dokumentation og styklister, samt kommunikere specifikationer af udstyr til indkøbsfunktionen
  • Følge op ved interne og eksterne samarbejdspartnere og sikre processen kører korrekt fra start til slut
Du vil få en grundig oplæring til stillingen, hvor du blandt andet vil følge et projekt fra start til slut sammen med en erfaren kollega. På den måde får du et godt kendskab til både interne processer og systemer, før du selvstændigt skal assistere egne projektledere. Du arbejder på koncernens hovedkontor i Hårslev, og kan se frem til ca. 20-30 rejsedage årligt, hvor du vil besøge kunder i forbindelse med opstart af projekter eller ved montage og test af procesanlæg og -udstyr.

Nyuddannet maskiningeniør, produktionsteknolog eller maskinteknikker

Du er formentlig nyuddannet maskiningeniør, produktionsteknolog eller maskinteknikker, og har gjort dig de første erfaringer på jobmarkedet enten i form af relevant praktikophold eller studiejobs. Det er ekstra kvalificerende, hvis du har en håndværksmæssig baggrund. Vigtigst er det, at du har hovedet ’godt skruet på’, er ambitiøs og ønsker at koble din store maskintekniske interesse med en karriere i et internationalt miljø. Derudover er du lærenem og har stort lyst og drive til at lære endnu mere.

Du kan lide at arbejde med 3D tegninger, og du løser dine opgaver med din vedholdenhed koblet med dine visuelle kompetencer. Du arbejder ansvarligt og kvalitetsbevidst, har et godt overblik og motiveres af en alsidig arbejdsdag med skarpe deadlines. Derudover er du samarbejdsorienteret, udadvendt og trives med en stor kontaktflade.

Det er et krav, at du bestrider engelsk i skrift og tale, og at du har erfaring i 3D tegneprogrammer. Haarslev Industries anvender Inventor og AutoCAD, som er de programmer, du hovedsageligt vil løse dine arbejdsopgaver i.

Unik start på karrieren med spændende udviklingsmulighed

Du tilbydes en unik karrieremulighed i en global vækstorienteret virksomhed, som bidrager til at løse verdens miljøudfordringer, og som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche. Samtidig er der fokus på læring, hvorfor der er store udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Du vil indgå i et team med et godt socialt sammenhold, som arbejder i gode fysiske faciliteter. Hertil kommer et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø, hvor der er åbenhed for nye idéer og for at afprøve dem.

Kontakt Vickie Tarp hos PeopleLink på 2858 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere på www.haarslev.com 
Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligtVil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk