Sjølund A/S er specialister i at valse stål- og aluminiumsprofiler. Produktionen foregår på virksomhedens to højteknologiske produktionsanlæg i henholdsvis Danmark og Kina, hvor højt specialiserede medarbejdere sikrer, at kunderne får de bedste produkter og løsninger. Kundekredsen omfatter alt fra førende internationale koncerner indenfor vindmølle- og togindustrien samt byggebranchen - til mindre nationale virksomheder, som udnytter Sjølunds unikke kompetencer indenfor valsning til at opnå produkt eller produktionsmæssige fordele i deres egen produktion. Sjølund beskæftiger globalt 130 engagerede og dygtige medarbejdere, som alle går imod fælles mål om at være de mest innovative, kreative og banebrydende inden for deres felt. Dette er lykkedes i en grad så tilstedeværelsen i Asien skaffer lige så stor aktivitet i Danmark som modsat!


PTA Koordinator

Kundekontakt og teknisk projektledelseKoordinering af tekniske projekter for nogle af Sjølunds nøglekunder

Vil du være en del af en global og innovativ vækstvirksomhed, hvor du har mulighed for at få et selvstændigt ansvar for tekniske projekter til nogle af de største kunder inden for deres industri? Det får du mulighed for som koordinator i PTA teamet hos Sjølund A/S. Med reference til salgschefen får du ansvar for at planlægge og koordinere større og mindre kundeprojekter - lige fra ordren lander på dit bord til produktet er leveret hos kunden. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både kunder, underleverandører og kollegerne i salgsafdelingen og produktionen, hvor dine primære opgaver vil handle om:

  • Produktionsforberedelse og -dokumentation
  • At sikre ressourcer til produktionen 
  • Kalkulation af priser i samarbejde med sælgerne 
  • Opfølgning på produktion og ved evt. underleverandører 
  • At sikre leverance og fakturering af ordre 

Du arbejder fra kontoret i Sjølund, hvor du bliver del af et dygtigt og engageret PTA teamet, og hvor kollegerne glæder sig til at få hjælp til afdelingens mange opgaver.

Produktionsteknolog/maskintekniker med stort drive og engagement

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som produktionsteknolog eller maskintekniker, samt erfaring fra en lignende stilling i en metalbearbejdende virksomhed, hvorfra du kender til at arbejde med kundespecifikke ordrer. Du kan også være nyuddannet med stor lyst til at lære alt om Sjølunds tekniske kompetencer. Det er ekstra kvalificerende, hvis du har en håndværksmæssig baggrund. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, så bliver jobbet og opstarten tilrettelagt efter dine kompetencer og dit erfaringsniveau. 

Vigtigst er det, at du er engageret og har masser af drive. Du arbejder struktureret, har overblik og kan lide at nå i mål med dine opgaver. Du er robust og trives i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Dertil er du positiv, samarbejdsorienteret og klar på nye og spændende udfordringer.

Det er et krav, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale, og du skal kunne håndtere et af de gængse 3D/ CAD systemer.

Mulighed for faglig og personlig udvikling 

Du tilbydes en spændende stilling i en ekspansiv vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt såvel som fagligt i en virksomhed, der er kendt for at være blandt de dygtigste. Du løser dine opgaver i et dynamisk miljø, hvor to dage ikke er ens, og hvor der er mulighed for at påtage sig nye udfordringer. Du indgår i et uformelt og ’ligetil’ team med et stærkt socialt sammenhold og med hjælpsomme kollegaer.

Kontakt Jesper Nielsen eller Vickie Tarp hos PeopleLink på 66 102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Jylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk