Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Project Engineer

Fabriks- og proceslayout i 3D ● Globale projekterKoordination af internationale projekter med komplekse procesanlæg

Haarslev Industries vækster og søger i den forbindelse endnu en project engineer til en nyoprettet stilling. Som project engineer assisterer du projektlederne, og sammen har I ansvaret for, at jeres egne projekter når i mål til tiden. I projekterne har du selvstændigt ansvaret for at tegne fabriks- og proceslayout af anlæggene i 3D. Du arbejder typisk på flere projekter af gangen med mangeartede tekniske problemstillinger. Dine hovedarbejdsopgaver er, at:

  • Opmåle og beregne kunders fabriksbygninger
  • Tegne og konstruere i 3D Inventor
  • Tegne PI diagrammer i AutoCAD
  • Udarbejde dokumentation og styklister, samt kommunikere specifikationer af udstyr til indkøbsfunktionen
  • Følge op ved interne og eksterne samarbejdspartnere og sikre processen kører korrekt fra start til slut
Med reference til Manager for Project Engineering får du 15 dygtige kolleger. Du kan se frem til ca. 20-30 rejsedage årligt, hvor du vil besøge kunder i forbindelse med opstart af projekter eller ved montage og test af procesanlæg og -udstyr. Du får desuden en bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

Teknisk overblik med fokus på høj kvalitet og deadlines

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, produktionsteknolog eller maskinteknikker koblet med erfaring inden for 3D tegning af procesanlæg og/eller procesmaskiner. Det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.

Du gennemskuer hurtigt komplekse tekniske problemstillinger og løser opgaverne med vedholdenhed koblet med dine visuelle kompetencer. Du arbejder ansvarligt og kvalitetsbevidst med dine opgaver, har et godt overblik og motiveres af en alsidig arbejdsdag med skarpe deadlines. Derudover er du samarbejdsorienteret, udadvendt og trives med en stor kontaktflade.

Det er et krav, at du bestrider engelsk i skrift og tale. Derudover har du erfaring i 3D tegneprogrammer. Haarslev Industries anvender Inventor og AutoCAD, som er de programmer, du hovedsageligt vil løse dine arbejdsopgaver i.

Spændende udfordringer med en afvekslende dagligdag tæt på produktionen

Du bliver en del af en international markedsledende vækstvirksomhed, hvor du vil få mulighed for at få indflydelse på mange spændende tekniske projekter. Din dagligdag vil foregå centralt i organisationen, hvor du både sidder tæt på produktionen og på andre faglige afdelinger, som du vil arbejde tæt sammen med. Du løser selvstændigt teknisk komplekse opgaver og vil følge projekter fra opstart til afslutning, hvor det færdige procesanlæg står klar ude ved kunden.

Du arbejder på koncernens hovedkontor i Hårslev, hvor der er gode fysiske faciliteter og et godt socialt sammenhold. Du indgår i et uformelt team med engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Kontakt Vickie Tarp hos PeopleLink på 2858 2015 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.haarslev.com
Vi ser frem til at modtage en ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk