Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Project Engineer

Selvstændigt ansvar for spændende projektporteføljeKomplekse procesanlæg til kunder i hele verden

Vil du være en del af Haarslev Industries´ projektafdeling og bidrage til konstruktion af fabriks- og proceslayout af komplekse procesanlæg og -udstyr? Haarslev Industries vækster fortsat og søger derfor nye Project Engineers til at assistere Projektlederne. Sammen med den øvrige projektgruppe har I ansvaret for, at jeres egne projekter når i mål til tiden. Du arbejder typisk på flere projekter af gangen i en travl hverdag med mangeartede tekniske problemstillinger. Dine hovedarbejdsopgaver er, at:

  • Opmåle og beregne bl.a. med 3D Scanner
  • Tegne og konstruere fabriks- og proceslayout i 3D Inventor og AutoCAD
  • Udarbejde dokumentation og styklister, samt kommunikere specifikationer af udstyr til indkøbsfunktion
  • Følge op ved interne og eksterne samarbejdspartnere og sikre processen kører korrekt fra start til slut
Med reference til Manager for Project Engineering får du 15 dygtige kolleger. Du kan se frem til ca. 20-30 rejsedage årligt, hvor du vil besøge kunder i forbindelse med opstart af projekter eller ved montage og test af procesanlæg og -udstyr. Du får desuden en bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

Godt teknisk og visuelt overblik med fokus på høj kvalitet

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, produktionsteknolog eller maskinteknikker koblet med erfaring inden for tegning/konstruktion af maskiner, procesanlæg eller fabrikslayout. Det er ekstra kvalificerende, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.

Du gennemskuer hurtigt komplekse tekniske konstruktioner og løser opgaverne med din vedholdenhed koblet med dine visuelle og kreative kompetencer. Du arbejder ansvarligt og kvalitetsbevidst med dine opgaver, har et godt overblik og motiveres af en alsidig arbejdsdag med skarpe deadlines. Derudover er du samarbejdsorienteret, udadvendt og trives med en stor kontaktflade.

Det er et krav, at du bestrider engelsk i skrift og tale. Samtidig er det en fordel, hvis du har erfaring med Inventor og AutoCAD, som er de programmer, du hovedsageligt vil løse dine opgaver i.

Alsidig arbejdsdag med teknisk komplekse udfordringer

Du bliver en del af en international markedsledende vækstvirksomhed, hvor der er fart på, hvorfor du vil få mulighed for at blive en del af mange spændende udfordringer. Du løser selvstændigt teknisk komplekse opgaver i en varierende hverdag, hvor to dage ikke er ens. Du indgår i et uformelt team med engagerede og hjælpsomme kollegaer. Du arbejder på koncernens hovedkontor i Hårslev, hvor der er gode fysiske faciliteter og et godt socialt sammenhold.

Kontakt Vickie Tarp hos PeopleLink på 2858 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere på www.haarslev.com. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’. Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtaler.
Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk