Palette Software A/S er med kontorer i Odense og i Hvidovre den danske del af en international IT virksomhed med hovedsæde i Sverige og afdelinger i det øvrige Skandinavien og USA. Selskabets systemer tilbyder kunderne en komplet fakturahåndtering fra ordreafgivelse til evt. rykkerprocedurer, fleksibelt og med fuld integration til virksomhedens økonomi- eller ERP-system. Organisationen i Danmark forestår både markedsføring, integration, rådgivning og support, og er således totalleverandør overfor kunderne. Systemet sælges altid på baggrund af effektivitet og sikkerhed for transaktionerne. Blandt Palette Softwares danske kunder tæller nogle af landets meget store virksomheder.


Softwareudvikler

Markedsledende fakturahåndteringssystemNøgleposition mellem udviklingsafdelingen, leveranceorganisationen og kunderne 

Som udvikler får du en vigtig rolle som den, der får PaletteArena til at matche kundernes specifikke krav.

Organisationen i Danmark består primært af en leverance- og en supportfunktion, hvor alle arbejder tæt sammen om at servicere nye og eksisterende kunder. Systemudviklingen finder sted i Sverige, men hos Pallette Software er det besluttet, at det vil give kunderne en bedre og mere fleksibel service, hvis også dele af udviklingsopgaven bliver foretaget helt tæt på kunden.

Pallette Software søger derfor dig, som har lyst til at arbejde helt tæt sammen med kunderne, sælgerne og konsulenterne om at finde præcis den tilretning, som kan få ordren i hus, eller gøre en kunde endnu mere tilfreds med systemet.

Du får selvfølgelig en meget tæt kontakt til udviklerteamet i Malmø, og du bliver en del af det faglige miljø, som findes der. Organisatorisk kommer du til at høre til den danske afdeling, da det især er de danske kunder, du kommer til at arbejde med. For at du kan være tæt på begge dele af organisationen, er det en forudsætning, at du får arbejdsplads i afdelingen i Hvidovre.  

Et par års erfaring med softwareudvikling  

Du har allerede et par års erfaring med kundespecifikke udviklingsopgaver, og du trives med at arbejde helt fremme, hvor du får den direkte respons fra brugerne. Arbejdet vil være projektorienteret, og du kommer til at arbejde tæt sammen med konsulenterne i korte eller lange perioder afhængigt af tilretningernes omfang.

Fagligt betragter du C#, SQL, .NET, VB, XML, XSL som din hjemmebane, og du trives med både at arbejde med front-end og back-end opgaver.

For at sætte dig ind i kundernes behov, vil det være en stor fordel hvis du interesserer dig for processerne og værdikæden i forskellige brancher. Du har gerne et indblik i økonomiske transaktioner i virksomheder. Da du kommer til at arbejde tæt sammen med både den danske og den svenske organisation, er det endvidere en forudsætning, at du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk, og gerne har en vis erfaring i at tale og forstå svensk.

Som person er du kendt for at være åben og løsningsorienteret, og du har en struktureret og metodisk tilgang til opgaverne, således at andre også kan sætte sig ind i det, du har lavet.


Selvstændigt job med mulighed for faglig sparring 

Du bliver del af en international virksomhed med skandinavisk afsæt, der er i kraftig vækst. Virksomheden har etableret sig stærkt og konkurrencedygtigt på et internationalt marked med over 4000 kunder i 50 lande, og sigter fortsat højt.

Du får et selvstændigt ansvar med mulighed for at sætte dit fingeraftryk og udvikle en ny funktion i virksomheden, samtidig med at du kan søge den nødvendige sparring og støtte til at opbygge et solidt fodfæste. Palette Softwares løsninger har gennem en årrække vist sig at være særdeles konkurrencedygtige i markedet, og du vil opdage, at miljøet er præget af seriøs rådgivning og en leveranceorganisation, som har tænkt sig at leve op til det, som du har været med til at love kunderne.

Kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Storkøbenhavn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk