MIR udvikler, producerer og sælger mobile robotter, der anvendes i kollaborative automations-løsninger hos de største industrivirksomheder indenfor sundhedssektoren over hele verden. Virksomheden har på baggrund af unikke produkter, en betydelig synergi med andre robotløsninger samt ikke mindst ledelsens markedskendskab på få år opbygget et solidt markedsfodfæste med 85 forhandlere i 35 lande, der allerede genererer en betydelig omsætning. Potentialet og de strategiske mål er imidlertid langt højere – rejsen er lige begyndt.


Area Sales Manager

Vil du være med til at skabe dramatisk vækst i robotbranchen?Selvstændigt ansvar for at udvikle markederne i Skandinavien, England og Irland

Som salgsansvarlig for nogle af MIR’s naturlige hjemmemarkeder får du betydelig indflydelse på, at MIR’s potentiale indfries. Det bliver din opgave at videreudvikle salget gennem et net af forhandlere, der er etableret i løbet af virksomhedens første år, og som allerede genererer en betydelig omsætning.  Forhandlerne er typisk systemintegratorer inden for automationsbranchen, og har derfor stort kendskab til deres respektive markeder og fokus på at levere effektive, tekniske løsninger.

Dine primære ansvarsområder bliver at supportere og udvikle forhandlerne samt ikke mindst at genere salg, og du ved, at resultatskabelse gennem forhandlerne er en disciplin med mange facetter. Derfor er din opgave at skabe interesse for MIR’s produkter hos slutkunderne og fokus hos forhandlerne på at sælge netop MIR’s innovative løsninger. Du kommer både til at arbejde taktisk og operationelt. Blandt dine opgaver bliver bl.a. udarbejdelse af markedsplaner og aktivitetsplaner, prioritering af fokuskunder og -brancher samt evaluering af forhandlerne og etablering og udvikling af nye. 

Den vigtigste forudsætning for din succes bliver imidlertid din eksekvering, hvor du i tæt samarbejde med forhandlerne opbygger en ambitiøs og realiserbar pipeline på baggrund af en konkret markedsvurdering. Du opbygger tillid og interesse gennem produkttræning hos forhandlerne, og du planlægger og gennemfører messedeltagelse samt deltager i sambesøg og demonstrationer hos potentielle slutkunder. Endelig tager du initiativet og går forrest, når vigtige handler skal lukkes.

Erfaring med internationalt salg via forhandlere

Der kan være flere indgange til jobbet, men sikkert er det, at du allerede har demonstreret synlige resultater inden for salg af tekniske produkter eller løsninger til industrien i Europa – gerne inden for automation. Du formår at skabe motivation og engagement for dine produkter hos forhandlere eller agenter, og du ved, hvor vigtig målrettet planlægning og opfølgning er for at nå virksomhedens mål.

Du har sikkert en kommerciel uddannelse, og du har på baggrund heraf opbygget indsigt i teknik og produktion, der gør, at du kan tale løsninger i øjenhøjde med både slutkunder og forhandlere. Du brænder for at skabe resultater, og har måske et stykke tid gået og ventet på den rigtige karrieremulighed i en branche og en virksomhed, hvor dramatisk vækst er dagsordenen.

Du har et højt personligt drive og en smittende energi og begejstring. Samtidig er du opmærksom på, at langsigtede resultater kun skabes gennem en metodisk og vedholdende indsats, der skaber den tillid hos forhandlerne, der betyder, at de bruger ressourcer og energi på netop dine produkter.    

Produkter, som skaber interesse og en global organisation

Du får her en sjælden mulighed for at blive del af en branche og en virksomhed, hvor produktet altid får en særlig opmærksomhed, først og fremmest i kraft af den effektivitetsforbedring og dermed korte tilbagebetalingstid det har – men også i kraft af den udbredte erkendelse af, at automatisering er Vestens vej til fortsat velstand og beskæftigelse.

Du bliver del af en ambitiøs organisation, hvor et særdeles stærkt teknisk fundament allerede er udbygget med de bedste kommercielle kompetencer og en ledelse og ejerkreds, som sigter efter at blive markedsleder i løbet af få år.

Hvis du ser dette som din chance for at udvikle dig personligt og kommercielt sammen med de dygtigste i branchen, så send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Kig forbi www.mobile-industrial-robots.com for at læse mere, eller kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.


 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk