Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Area Sales Manager

Internationalt salg af procesanlæg/-udstyr til slutkunderDu udvikler og vedligeholder eget markedsområde i Europa

Med selvstændigt budgetansvar udvikler og vedligeholder du dit markedsområde og dine kunder, der primært er produktionsvirksomheder i rendering-, agro-, fødevare- og drikkevareindustrien. Du udarbejder handlingsplaner og varetager salg af alle projekter i dit område fra mindre løsninger til større turn-key anlæg. Du gennemfører alle aspekter i salgsprocessen - fra den første kontakt til underskrift på kontrakten. Når kontrakten er på plads, tager projektlederen over frem til levering. Dine primære arbejderopgaver er, at:

  • Gennemføre den kommercielle salgsproces, forhandle kontrakten og sikre de kommercielle rammer og betingelser
  • Håndtere tekniske afklaringer i samarbejde med dine tekniske kolleger i salgsteamet, så kunderne får den løsning, som matcher deres individuelle behov og efterspørgsel
  • Vedligeholde forholdet til kunderne og sikre muligheden for nye fremtidige salgsprojekter
Du sikrer i alle faser af salgsprocessen et godt samarbejde med dine kollegaer, og du supporterer projektlederen med evt. afklaringer i projektfasen. Med reference til Salgsdirektøren bliver du en del af et stærkt salgsteam på 16 medarbejdere med Area Sales Managers, Sales Assistents og Back Office Coordinators. Du får også et tæt samarbejde med dygtige projektledere og teknisk kompetente kollegaer. Du arbejder ud fra virksomhedens adresse i Hårslev eller Herlev, og du kan se frem til i niveauet 80-100 rejsedage årligt.

Stærk profil med erfaring fra internationalt salg af procesanlæg/-udstyr

Optimalt har du minimum 5 års erfaring med internationalt salg af procesanlæg/-udstyr indenfor rendering-, agro-, fødevare- eller drikkevareindustrien eller andet procesudstyr. Alternativt har du erfaring fra en teknisk salgs- eller projektlederposition, og du er motiveret for selvstændigt at få det kommercielle ansvar. Du har formentligt en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller tilsvarende.

Det er afgørende, at du har en god forretningsforståelse, et kommercielt mindset og stærke forhandlingsevner. Du er en tillidsvækkende og udadvendt person, hvorfor du trives med og finder det nemt at opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer. Du er resultatorienteret og ved, at vedholdenhed og tålmodighed er en forudsætning for at få succes med projektsalg.

Du trives i internationale miljøer, og du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau. Begår du dig på et andet sprog, er det en fordel.

Unik mulighed for at skabe resultater og videreudvikle din salgskarriere

Du bliver en del af en stor international koncern med et dansk hovedkontor, som konstant har fokus på vækst og udvikling, hvilket giver dig grundlag for at videreudvikle din salgskarriere. Ved anvendelse af dine stærke kommercielle og tekniske kompetencer får du en unik mulighed for at skabe resultater, der har indflydelse på Haarslev Industries’ fremtid. Derudover tilbydes et uformelt team-orienteret arbejdsmiljø med positive, ambitiøse og kompetente kollegaer.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.haarslev.com.  Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’. Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtaler.


 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn eller Storkøbenhavn
Ansøgningsfrist: Snarest muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk