Cabinplant A/S is a world leading provider of tailor-made processing and weighing/packing solutions for the food industry. The main focus areas are within fish, shellfish, fruit, vegetables, berries and convenience foods. On top of this Cabinplant provides weighing and packing solutions for a wide range of industries. All of Cabinplant's solutions are developed and implemented in close cooperation with customers, which ensures, that the final choice is the right one. The company exports more than 80% of its solutions, and has reference projects globally. There are approx. 270 employees in Europe. Cabinplant is part of the CTB Inc. group


Sourcing Manager

Ansvar for det samlede indkøb i international projektvirksomhedNøglefunktion mellem salg, projekt og produktion

Du får, med reference til Cabinplants COO, ansvar for at videreudvikle sourcing funktionen, der er en central del af virksomhedens samlede supply chain setup. Afdelingen består af 3 medarbejdere.

Med produktion i både Danmark og i Polen, og med kundespecifikt udstyr i drift over hele verden, er det afgørende at leverandør- og komponentvalg sker ud fra en kvalificeret vurdering. Det bliver derfor din opgave at være kommerciel og teknisk sparringspartner for sælgerne og projektlederne ved udvælgelse af komponentleverandører. Du står samtidig i spidsen for opgaven med at optimere leverandørernes performance og at forhandle de bedst mulige rammeaftaler på standardvarer og forbrugsprodukter.

Du kommer til at arbejde med en række discipliner indenfor projektindkøb, forhandling af rammeaftaler, make-buy analyser, leverandørudvælgelse og performanceevaluering. Det bliver endvidere en af dine hovedopgaver, at udarbejde de næste års indkøbsstrategi, som kan understøtte virksomhedens ambitiøse vækstplaner.

Visionær indkøber med teknisk indsigt 
 
Du har erfaring fra en lignende stilling i en projektvirksomhed, hvor indkøb ikke kun drejer sig om at forhandle den laveste pris. Du har fokus på kvalitet og er vant til at arbejde i snitfladen mellem projektets krav og leverandørernes samlede løsning. Du rater en leverandør ud fra kvalitet, tekniske kompetencer, leveringsevne, logistisk formåen og naturligvis konkurrencedygtig pris. Du ved, hvor vigtigt det er at Cabinplant er blandt leverandørernes foretrukne kunder.Du er kendt for at være tydelig og konsekvent, når du indgår rammeaftaler, og du tør sætte trumf på, når en større aftale skal forhandles.

Uddannelsesmæssigt har du sikkert en baggrund som P-ingeniør, GMM-ingeniør eller tilsvarende – eller du har en kommerciel uddannelse suppleret med stor teknisk indsigt og interesse.

Baggrunden for din succes, er en systematisk og målrettet arbejdsform, hvor du hele tiden stræber efter at forbedre datastrukturen og en proaktiv udnyttelse af virksomhedens ERP system – så du og afdelingens medarbejdere kan være et skridt foran.

Selvstændigt ansvar i ambitiøs organisation

Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, vil du opleve, at Cabinplant er én af de bedste virksomheder at repræsentere. Organisationen er kendetegnet ved dygtige, engagerede og ambitiøse medarbejdere, der arbejder for et fælles mål. Ambitionerne er høje, men samtidig levner Cabinplants værdier plads til at tænke i langsigtede løsninger. Denne kombination har bragt virksomheden i en position som den foretrukne leverandør blandt kunder – og en foretrukket kunde blandt leverandører.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 66102015. Send os venligst din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.


 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk