Etik og retningslinjer

PeopleLink er godkendt hos Datatilsynet til opbevaring og behandling af persondata i forbindelse med vore rekrutteringsprocesser. Vælger du at søge en konkret stilling eller at registrere dit CV hos os, har du sikkerhed for, at dine personlige oplysninger opbevares i absolut sikkerhed og fortrolighed.

Når du er registreret i vores CV-database, er det kun PeopleLinks konsulenter, der har adgang til dine data, og ingen oplysninger vil blive videregivet uden forudgående aftale med dig. Får vi en jobmulighed, som vi vurderer matcher din profil, vil du blive kontaktet.

Du har også mulighed for at samtidig at oprette en jobagent, hvor du selv vælger hvilke stillingskategorier, du er interesseret i, og herefter pr. automatik modtager en mail, når der kommer nye stillinger inden for den valgte kategori.

Vi opbevarer som udgangspunkt dit CV i 6 måneder, hvorefter du vil modtage en besked om at genaktivere dit CV, hvis du fortsat ønsker at være i vores database.

Du kan når som helst bede om at blive slettet fra databasen ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.